News: 
Welcome to FindUKHosting Forum

Author Topic: Converse Pro Leather 2000s Mid  (Read 57 times)

g65jctet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Converse Pro Leather 2000s Mid
« on: August 21, 2021, 05:18:57 AM »

De 80's en 90's waren sleuteljaren voor deze hoge Converse om ook op muzikaal Converse Schoenen Heren gebied een plons te maken, en de consensus voor deze hoge sneakers begon snel te groeien. Nu staan ​​ze voor de perfecte vrijetijdsschoenen voor onze vrije tijd, gezellig en veelzijdig, geschikt om te combineren met een T-shirt en een elegante broek, of met een snapback en een kleurrijk overhemd, voor een instant frisse en stijlvolle look.

Met leer van de hoogste kwaliteit, vakmanschap en een indrukwekkende look heeft Converse Pro Leather, gelanceerd in de jaren 70, zichzelf Zoeken gevestigd als een van de meest iconische en stijlvolle basketbalschoenen aller tijden. Nu hebben we het standaardontwerp bijgewerkt om het actueler te maken met een gestroomlijnd silhouet, een lichtere, dunnere tussenzool en verbeterde demping. Zullen we hier stoppen? Nooit.

De nieuwste colorway van de Pro Leather viert deze rijke geschiedenis met een klassiek wit en marineblauw kleurenschema. Een zilverreiger Converse Pro Leather 2000s Mid suède eyerow en bijpassende tussenzool voegen een subtiele retro touch toe, en de klassieke Star Chevron wordt aangevuld met het typische Pro Leather goudfolie-merk op de zijkant van de schoen. Een inlegzool met Amerikaanse vlag eert de prestaties van het silhouet.

Blijf rocken in een unieke, op basketbal geïnspireerde stijl met de Converse Pro Leather, een klassieker die altijd een frisse draai geeft aan het sneakerspel. Converse Schoenen Converse heeft zijn archiefontwerp geüpdatet met een gestroomlijnd silhouet, een lichtere, slankere tussenzool en SmartFOAM-demping. Het leren bovenwerk en de leren voering werken samen met het inlegzoolontwerp voor een premium gevoel. Rubberen cupzoolconstructie en gouden accenten vertegenwoordigen het NBA-kampioenschap en maken de atletische look compleet.

https://www.makebased.com/